Офсетов печат

Офсетовият печат е технология от втората световна война, създадена в Германия и актуална и до днес. Ние в Булгарресурс, основно разчитаме на офсетовия печат, като първата ни офсетова машина купуваме в далечната 1993 година. Оттогава, вече 25 години разполагаме с най-различни по формат и секции за цветност машини за офсетов печат. Като сега имаме цялоформатна, пълноцветна, офсетова машина, и ½ , 50/70 см, четирицветна, офсетова машина, и двуцветна, половин форматна офсетова машина с обръщателно устройство, четвъртин форматна офсетова машина, 32/45 см, с номерираща секция и възможност за перфорация и марките са немски – Хайделберг и Роланд, с ЦПУ и автоматична смяна на плаките.

Офсетов печат ползваме при тиражи над 200 бройки. За печат на книги използваме офсетов печат на двуцветната ни офсетова машина, с обръщателно устройство, като печатните коли се печатат на офсетовата машина едновременно лице и гръб, което води до ниски цени на офсетовия печат и съответно на крайното изделие – книга или всичко, което е черно-бял печат или едноцветен печат лице и гръб.

Офсетов печат ползваме по време на предизборните кампании. Купуваме два вида хартии, за плакати и за предизборни листовки и флаери, 80 грамова и 115 грамова, което позволява да купуваме хартията за офсетов печат на ниска цена, което води до ниска цена и на крайните изделия. На офсетов печат изработваме и големите тиражи на листовки и флаери. Каталозите над 150 бройки отпечатваме на офсетов печат, като с увеличаване на тиража пада единичната цена и на крайното изделие – каталог отпечатан на офсетова машина.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук