Широкоформатен печат на винил изгодни цени София

За Вашата външна и вътрешна реклама печатница с рекламна агенция Булгарресурс Ви предлага широкоформатен печат на винили на изгодни цени, подходящи за външна и вътрешна реклама.

За да сте атрактивни и да популяризирате продуктите и услугите си, можете да използвате нашите възможност, за да бъде Вашата фирмена идентичност представена на билборди, пана, транспаранти, рекламни щандове, изложения и други. Възползвайки се от нашия широкоформатен печат на винили, ние ще Ви предложим и най-подходящите високоустойчиви на външни условия материали и мастила, които ще гарантират дълъг живот на Вашите реклами.

Отпечатваме рекламни винили на качествен материал за широкоформатен печат. За дизайн на изработените от нас винили ползваме креативни художници, които изработват интересни идеи за оформяне. При изработка на винили използваме широка гама от довършителни книговезки процеси, като подшиване, поставяне на метални капси и други. Цените за изработка на продуктите ни са съобразени с цените на пазара и с индивидуалните нужди и специфики на всеки клиент. Изгодните цени за изработка на винили постигаме чрез добра организация на производствения процес.

Ние имаме над 25 годишен опит в изработката и печата на рекламни винили и добре познаваме спецификите в дизайна и оформлението на един биоборд. Успешната външна реклама в голям формат има специфични тънкости и доверяването на непрофесионалисти може да доведе до лоши резултати. Заложете на опита и гъвкавкоста в широкоформатен печат на винили от печатница с рекламна ангеция Булгарресурс.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук