Рекламни календари и сувенири 2017 година – Печатница Булгарресурс

Ежегодно изготвяме разнообразни рекламни материали за коледно-новогодишните кампании. Нашите редовни клиенти и не малко държавни и обществени структури и организации купуват от нас календари, тефтери, планери, блокноти, химикалки, запалки. Фирми от различни направления на търговията, икономиката, обслужващата сфера, проявяват интерес и към работни и настолни календари, пирамидки.

Предлаганите от нас рекламни материали за коледа са разнообразни , с високо качество и на ниски цени. Предлагаме например 17 вида тефтери, от такива, които да служат в ежедневната работа, до луксозни, които да се подаряват на корпоративни клиенти. Особено интересни са тринадесетте многолистови календари и най-претенциозният, изискан вкус, могат да задоволят календарите с картини от стари български майстори и на именития художник Павел Митков. Календари с български традиции и природата на България биха отговорили на родолюбивите настроения, а календарите с градове, европейски столици и цветя радват окото с разнообразие и елегантност. Клиентите ни посрещат с интерес, предлаганите от нас тефтери, работни и многолистови календари, които изработваме по зададен от клиента дизайн.

В цената на всички рекламни материали е включен, поставен от нас,  кратък текст с данни за този, който поръчва рекламния продукт.

Пожелаваме на всички наши клиенти весело прекарване на коледните и новогодишни празници и много успехи през новата 2017 година.