Изработване на предизборни материали 2017

Печатница – издателство Булгарресурс участва активно в предизборната кампания 2017 с отпечатване на плакати, листовки, флаери и брошури. Ние отпечатваме листовки и флаери на кандидатите за народни представители. Отпечатваме флаерите и листовките със запомнящи се послания.

Печатът е в съкратени срокове на плакати, листовки и брошури. За предизборни плакати, листовки, флаери, брошури приемаме поръчки от различни партии. Предизборни флаери отпечатваме на качествена хартия. Предизборните плакати, листовки, флаери и брошури, които отпечатваме имат професионален  дизайн, със силно въздействие върху избирателите.

Цените на предизборните рекламни материали са ни конкурентни и определено ниски, за което е доказателство дългогодишното ни присъствие на пазара. За изборите, печатаме плакати, листовки, флаери, брошури с оригинална визия. Печатът на плакати, листовки, флаери, брошури за изборите е и по поръчка с послания на клиента: партиите или независими кандидати, които послания лесно се запомнят.

В екипа имаме филолози, журналисти, философи, политолози, които могат да направят редакторска и коректорска работа на предизборен текст. За изборите, дизайна на нашите плакати, листовки, флаери, брошури има съвременно звучене, отговарящо на актуалните PR изисквания. Ние отпечатваме вашите рекламни материали  вече повече от 25 години. Натрупаният опит ни помага да имаме високо качество, ниски цени и кратки срокове на отпечатаните от нас  плакати, листовки, флаери или брошури. С предизборните рекламни материали отпечатани в Булгарресурс се печелят предизборни кампании.

Ценова оферта: