Кампания за печат на календари 2014 година е в разгара си – изработка на календари от Булгарресурс

Провеждаме успешна кампания за продажба на календари, тефтери, химикалки, за коледните и новогодишни празници. Много се търсят многолистовите календари. Календарът от 13 листа с картини на художници, тринайсет листовия календар с българска природа, многолистовите календари със снимки на градове от света, календарите с черкви и манастири имат особено голям успех.  Очевидно полезни за фирмите са работните календари – изработваме и продаваме с успех работни календари с три секции. Печат на календари с една секция (работни) също много се търсят. Голям интерес проявяват нашите клиенти и към календарите пирамидки. Търсят се работни календари и пирамидки с пейзажи. Пирамидки с манастири и стари възрожденски къщи също произвеждаме и реализираме добре.

Произвеждаме и тефтери, които се търсят и имат голям успех. Тефтерите ги изработваме с различни цветове на корицата. Много се търсят тефтерите с твърди корици, които са на ниски цени. Добър прием имат и тефтери с дати. Особено търсени и актуални са настолните календари. Предлагаме настолни календари с корици в различни цветове.  На ниски цени са настолните календари с меки корици. Имаме настолни календари тип „ Лукс” с дунапрен в кориците. Имаме елегантни настолни календари и с  по-голям от стандартния размер.

Предлагаме и изработка на календари с индивидуален дизайн, като могат да бъдат, 4 листови, шест листови, 7 листови, дванадесет листови и 13 листови , в размери от 35/50 см до размери – 50/70 см; Като при нужда предлагаме и дизайн и предпечатна подготовка;

С индивидуална фирмена информация може да произведем и настолни календари, пирамидки и други рекламни материали, за които имаме готови цени на сайта ни. Календарите и тефтерите, които предлагаме могат да задоволят и най-претенциозните клиенти.

Химикалките,  които сме осигурили са в седем цвята. Предлагаме повече от 100 вида химикалки, които братския китайски народ е произвел с любов и умиление, като е използвал модерен дизайн и иновативна технология. Много важно за нашите клиенти, е че  предлагаме химикалки на приемливи цени с надписи. Химикалките отговарят на съвременните критерии за реклама.

Във всички наши тефтери и календари са отразени високите изисквания на клиентите.

Наши художници изработват по заявки на клиентите глави за работните календари. Поставяме в рамките на обявените цени, рекламни надписи в работните календари. В многолистовите календари също се поставят надписи. Такива надписи се поставят и на календарите пирамидки и на настолните календари. Прецизни са надписите, поставяни и на тефтерите. Всички поръчки за многолистови календари, за работни календари, за календари пирамидки, за настолни календари, за тефтери и химикалки се изпълняват в срок, качествено и на конкурентни цени.