Печат на каталози – все още актуален и атрактивен начин за представянето на вашия бизнес

Рекламните каталози все повече се утвърждават като основен момент в съвременните рекламни кампании.

Отпечатването на каталози е полезно за рекламата на всяка фирма, защото в тях може да се покаже цялата дейност на фирмата.

Печата на каталози е  важен фактор за осигуряване на големи продажби, защото при отпечатването на рекламните каталози се показва цялата номенклатура на продукцията. В рекламния каталог се изтъкват убедително достойнствата на всяка стока, предлагана от фирмата. За клиентите й е особено полезна информацията, представена в рекламния каталог. За клиента преди да закупи даден продукт е важно да види в отпечатан рекламен каталог не само цената, но и да се убеди във високото качество на предлаганите изделия. Каталогът помага да се запознае купувача с параметрите, достойнствата, ползата от отделната стока. Наши рекламни специалисти,  по желание на клиентите ни, могат да предложат рекламна стратегия при дизайна и отпечатването  на каталога, да оформят рекламни послания за каталога.  При отпечатването на каталога можем да предложим рекламни текстове за фирмата. За отделните стоки, които се рекламират в каталога също можем да подготвим подходящи текстове.

Каталозите, които проектираме и печатаме  имат модерен дизайн. Наши художници подготвят варианти с интересна, оригинална визия за корицата и вътрешните страници на каталозите, от които клиентите избират, това, което ги удовлетворява.

Уважаеми клиенти, За печат на  каталози можете да се възползвате, в зависимост от бройките, от нашия офсетов или дигитален печат. При печат на каталози използваме  съчетанието на  различни хартии и картони. За да бъдат каталозите по-луксозни и със стил можем да Ви предложим специални подвързии. Предлагаме за каталозите частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат, или топъл печат с метализиран слой фолио.

При печата на каталози, поставяме и ламинат на кориците.

За пълно завършване на печата и изработването на каталозите ние предлагаме широка гама от довършителни книговезки процеси като: машинно и ръчно сгъване, чрез биговане. За изработка и при печата на каталозите често се използва концево шиене за твърда подвързия, телово шиене, термолепене.
Ако имате нужда от луксозен печат  на каталози, можем да Ви предложим допълнителни екстри, щанцване, изрязване по определен, индивидуален начин.

Добрата комбинация от печат на каталог, допълнително оформление и стил на един каталог, а не на последно място и оптимизирането на цената му, ще го направи максимално достъпен инструмент за спечелването на клиенти и ще даде тежест и стил на фирмената Ви визия.