Печат и изработка на рекламни каталози – ценови предложения

Най-изгодните и често поръчвани оферти за печат на каталози на конкуренти цени:

Каталози – пълноцветен печат, размер: А-4, 48 страници, на 115 грамова хартия + корица на 300 грамов картон, с UV лак глан, шито с два тела:

500 бр по 3,45 лв = 1 725 лв.

1 000 бр по 1,96 лв = 1 960 лв.

Каталози, пълноцветен печат, размер: А-4, 64 страници, на 115 грамова хартия + корица на 300 грамов картон, с UV лак гланц, лепени:

1 000 бр по 2,63 лв = 2 630 лв.

2 000 бр по 1,80 лв = 3 600 лв.

Каталози, пълноцветен печат, размер: А-5, 64 страници, на 115 грамова хартия + корица на 300 грамов картон, с UV лак гланц, шити с два тела:

1 000 бр по 1,47 лв = 1 470 лв.

2 000 бр по 0,97 лв = 1 940 лв.

Ценовите предложения са без ДДС и с подадени подготвени файлове за печат.

 

Изисквания към файловете за печат:

Файловете трябва да са CMYK, RGB e цвета на телевизора и с такива файлове не може да се печата; текстовете трябва да са в криви, нищо че сте генерирали PDF за печат; ако давате пълноцветен файл за печат, то в него нямат място пантонски цветове.

Необходимо е да оставяте наборно поле, минимум 5 мм, от вътре, от ножа, а на брошура №1 с фрезоване и термослепване, минимум 2 см наборно поле от страната, където се лепи. Наддаването на файловете, за обрязване на флаери, листовки и дипляни може да е 2-3 мм, но за обрязване на брошури, да е 3 или 5 мм.

 

Специфики при печат на каталози

Печата на каталози е комплексна услуга. – За нея е необходимо високо качество. Печатница с рекламна агенция – „Булгарресурс“ има 27 годишен опит при отпечатване на каталози; за печат на каталози разполагаме с високо квалифицирани  служители; имаме машини, последно поколение, нискоенергоемки, бързооборотни, които изразходват малко макалатури – фира на хартия, които гарантират, че отпечатването на каталози ще задоволи и най-взискателните клиенти и цените ще са разумни и конкурентни.

Печатът на каталог, като особено ефективен рекламен продукт. Печатът на каталог осигурява рекламен продукт, който е на върха на рекламната пирамида. Модерната визия на една фирма най-добре се представя с каталог.  Печат на каталог, с високото си качество и оригиналност респектира клиентите на фирмата. Печатът на каталог, с богатата си информация, с интересния си дизайн и модерно изпълнение, издига престижа на фирмата, пред потребителите; Печатът на каталог съдейства фирмата, която го издава, да се откроява ясно сред конкурентните й фирми. Характеристика на особеностите на каталога.

Изработването на каталог, с оптимален брой страници, кратни на „8“, позволява да се представят много продукти, или услуги, които предлага фирмата. Изработването на каталог дава възможност да се представи цялата гама от стоки, или услуги и това спомага за привличането на повече клиенти. Изработването на каталог позволява да се представят стоките и услугите със снимки, описания и цени, което улеснява потребителите. Изработването на каталози позволява да се посочат технически характеристики и наличностите на продуктите. Изработването на каталози дава възможност да се използват ефектни похвати на рекламата като контрасти, различен шрифт и др. За изтъкване на ключов параметър или важна особеност на продукта, или услугата, при изработването на каталози може да се използват разнообразни графични прийоми, за да се вижда от пръв поглед, всяка важна особеност на услугата, или продукта, които се предлагат. Изобщо, изработването на каталози, дава възможност не просто предлаганото в тях да е интересно и достъпно. Изработването на каталози позволява да се въздейства на психиката и въображението на клиентите. По този начин изработването на каталози помага да се изтъкват убедително предимствата на изделията и услугите, които предлагате.

Възможности на „Булгарресурс“ за печат на качествени каталози, при спазване на сроковете. Ако Ви е необходима оферта за отпечатване на каталог е добре да направите запитване на нашия имейл или на онлайн формата за запитване, за печат на каталог. За да Ви дадем оферта за печат на каталог, е необходимо да ни подадете основните параметри на каталога. За оферта за печат на каталог трябва да знаем тиража на каталога; размера му; броя на страниците на тялото; броя на цветовете, които ще се отпечатат на тялото и корицата; вида на хартията на тялото и корицата; изисквания, ако има такива, за допълнителна книговезката работа, като дали е шито с два тела или е лепено, дали има щанцване на корицата, по определен контур, дали има ламинат, гланц или мат, дали има частичен лак, дали има UV лак гланц, дали давате готов файл за печат или ние правим дизайн и предпечат. За печат на каталози предлагаме разумни, конкурентни цени. „Булгарресурс“  изпълнява всички фази по отпечатването на каталози.

При отпечатване на каталози извършваме редактиране на текстове, обработка на снимки, страниране и електронен монтаж, изработване на колажи и илюстрации. За печат на каталози „Булгарресурс“ извършва прецизна дизайнерска работа. За предпечатна подготовка, при печат на каталози, ползваме художници-дизайнери, които предлагат оригинални, модерни решения за корицата, за разполагане на снимките, за шрифта използван за текста. За печат на каталозите разполагаме с модерни и едноцветни и пълноцветни машини с различен формат.

Печатът на каталози се осъществява от професионалисти, работили дълго време в полиграфията. За печат на каталози в малки тиражи разполагаме с дигитален печат. Нашата сила, която ни отличава от други печатници и рекламни агенции, при отпечатване на каталози е в книговезката работа, във възможностите ни да изпълняваме допълнителни, специфични изисквания на клиентите.

Предлагаме следните допълнителни книговезки услуги при печат на каталози: Можем да изработваме каталози с най-разнообразни формати и брой страници; печат на каталози на разнообразни, с различен тираж, качествени хартии; печат на каталози с разнообразни довършителни работи, като например щанцване с необходимата форма, сгъване, телово шиене, лепене, свързване със спирала, ламинат, частичен лак, UV лакиране, гланц или мат. Печатница „Българресурс“ при печат на каталози може да предложи частичен лак за логото или за подчертаване на послание.

Всичко това придава на печата на каталога за специфичен, модерен, открояващ се, стил. Такъв печат на каталог осигурява на рекламираните в него продукти и услуги, налагането им на пазара, широкото им популяризиране сред потребителите, привличането на много и постоянни клиенти.