Печат на рекламни флаери – правилно разпространение и висок тираж носи голяма ефективност

В днешно време рекламата на всеки бизнес се превръща в основен приоритет за оцеляване на пазара и добро развитие.  Потенциалните клиентите стават все по-капризни и оглеждащи се за промоции и разпродажби на всякакъв вид стоки и услуги. Идеален метод за представяне на промоционална кампания или разпродажба е печат на рекламни флаери.

Те имат широко приложение в различни видове рекламно разпространение.  Могат да бъдат използвани за разнасяне по пощенски кутии, раздаване по ключови точки на голям град или търговски обект от нает предварително персонал, популяризиране сред ключови клиенти, а също така могат да бъдат оставяни в различни хипермаркети, метростанции и други. При печат на флаери е важно правилното реализиране на голям брой от тях с комбинирането на различните методи за разпространение изброени по-горе. Всеки един от горепосочените методи би бил много ефикасен, ако дизайна и печат на флаер е направен професионално от хора с опит в бранша.

печат на флаери

Качествената предпечатна подготовка и добрия подбор на цветове и вид хартия при печата могат да бъдат от ключово значение за успеха на една подобна рекламна кампания с печат на флаери. Ние от печатница Булгарресурс подхождаме с внимание към всеки клиент или клиентско запитване и сме готови да изготвим за Вас индивидуална оферта според вашите нужди и изисквания. В отпечатване на  флаери  се изтъкват убедително достойнствата на всяка стока, предлагана от фирмата. За клиентите й е особено полезна информацията, представена в печат на рекламен флаер. За клиента преди да закупи даден продукт е важно да види в отпечатване на рекламен флаер  не само цената, но и да се убеди във високото качество на предлаганите изделия.  Печат на Флаер  помага да се запознае купувача с параметрите, достойнствата, ползата от отделната стока.  Наши рекламни специалисти,  по желание на клиентите ни, могат да предложат рекламната стратегия, при печат на флаери , да оформят рекламни послания за печат на флаер . В печат на флаери можем да предложим рекламни текстове за фирмата. За отделните стоки, които се рекламират при печат на флаер също можем да подготвим подходящи текстове. Отпечатване на флаери, които изготвяме, имат модерен дизайн. Наши художници подготвят варианти с интересна, оригинална визия за печат на флаери, от които клиентите избират.

За да бъде вашия печат на  флаери по-луксозен и със стил можем да Ви предложим специални услуги като – различни форми и формати, биговане /сгъване/, частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат, ламиниране, щанцване , изрязване по определен начин.

Ние в Издателство-печатница Булгарресурс ще Ви помогнем да подготвите печат на флаери с най-високо качество и дизайн. Можете да се възползвате от разнообразие от материали и възможности за печат и оформление в комбинация с коректност и изгодни цени.