Рекламните брошури – винаги в полезрението на оглеждащият се за промоции клиент

В днешно време рекламата на всеки бизнес се превръща в основен приоритет за оцеляване на пазара и добро развитие. Потенциалните клиентите стават все по-капризни и оглеждащи се за промоции и разпродажби на всякакъв вид стоки и услуги. Идеален метод за представяне на промоционална кампания или разпродажба са рекламните брошури. Те имат широко приложение в различни видове рекламно разпространение. Могат да бъдат използвани за разнасяне по пощенски кутии, раздаване по ключови точки на голям град или търговски обект от нает предварително персонал, популяризиране сред ключови клиенти, а също така могат да бъдат оставяни в различни хипермаркети, метростанции и други. Правилното реализиране на голям брой напечатани флаери е комбинирането на различните методи за разпространение изброени по-горе. Всеки един от горепосочените методи би бил много ефикасен, ако дизайна и печата на вашата рекламна брошура е направен професионално от хора с опит в бранша. Качествената предпечатна подготовка и добрия подбор на цветове и вид хартия при печата могат да бъдат от ключово значение за успеха на една подобна рекламна кампания с рекламни брошури. Ние от печатница Булгарресурс подхождаме с внимание към всеки клиент или клиентско запитване и сме готови да изготвим за Вас индивидуална оферта според вашите нужди и изисквания.

В рекламната брошура се изтъкват убедително достойнствата на всяка стока, предлагана от фирмата. За клиентите й е особено полезна информацията, представена в рекламната брошура. За клиента преди да закупи даден продукт е важно да види в рекламната брошура не само цената, но и да се убеди във високото качество на предлаганите изделия. Рекламната брошура помага да се запознае купувача с параметрите, достойнствата, ползата от отделната стока. Наши рекламни специалисти, по желание на клиентите ни, могат да предложат рекламната стратегия, на рекламната брошура, да оформят рекламни послания за брошурата . Във брошурата можем да предложим рекламни текстове за фирмата. За отделните стоки, които се рекламират в брошурата също можем да подготвим подходящи текстове. Брошурите, които изготвяме, имат модерен дизайн. Наши художници подготвят варианти с интересна, оригинална визия за брошурите, от които клиентите избират. За да бъдат Вашите рекламни брошури по-луксозни и със стил можем да Ви предложим специални услуги като – различни форми и формати, биговане /сгъване/, частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат, ламиниране, щанцване , изрязване по определен начин.

Ние в Издателство-печатница Булгарресурс ще Ви помогнем да подготвите рекламната си брошура с най-високо качество и дизайн. Можете да се възползвате от разнообразие от материали и възможности за печат на брошури и оформление в комбинация с коректност и изгодни цени.