Печатница-издателство, рекламна агенция „БУЛГАРРЕСУРС“ има опита от създадена дългогодишна традиция и технологични възможности за задоволяване на завишените изисквания на клиенти от цялата страна по време на предизборни кампании.

Изборите през 2019 г.  са поредното предизвикателство пред нас, което е хубав повод, за пореден път да покажем, че неслучайно имаме 27 годишен опит в отпечатване на предизборни материали. Приемаме поръчки от основни партии и по-малки политически формации за предизборни агитационни и пропагандни материали – флаери, дипляни, листовки, малки афиши, големи размери плакати, транспаранти от винил, рекламни сувенири с послание и лого на съответната партия.

Оригинални решения за запомняща се визия на предизборните материали, предлагат художниците и дизайнерите, с които разполагаме. Високото качество при отпечатването, също гарантира силно въздействие на изработваните от нас разнообразни материали за предизборната кампания. Висококвалифицираните служители в Печатница-издателство, рекламна агенция „БУЛГАРРЕСУРС“ ще Ви помогнат да стигнете до най-широк кръг избиратели, чрез добро съчетаване на визия и текст. Ще Ви съдействаме да изберете подходящи символи и послания, шрифт, цветово разнообразие за привличане вниманието и на колебаещите се избиратели. В съответствие с искания от Вас тираж, ще Ви предложим най-изгодния за Вас вид отпечатване – с офсетов или дигитален печат, а така също разнообразни хартии и различни формати. Добър ефект имат допълнителното лакиране и други довършителни печатни услуги, които извършваме.

Благодарение на новите машини и технологии с които разполагаме при печата, а така също и големите количества и разнообразие от хартии, които ползваме, запазваме вече повече от 15 години същите цени за предизборните материали.

Добрата организация на работа при трисменен режим, ни позволява да успяваме, с много добро качество, да изпълняваме поръчките в съкратени срокове.

Пожелаваме Ви успех в предизборната кампания!