Рекламни материали

Основната дейност на печатница с рекламна агенция Булгарресурс е печат и изработва рекламни материали с високо качество и на изгодни цени. Печатаме рекламни материали за известни фирми от всички области на икономиката, от сферата на услугите и т.н. Рекламните материали, които изработваме са за клиенти от София и цялата страна. Следим пазара и това ни позволява да предлагаме рекламните материали на разумни и изгодни цени. Нашите художници осигуряват, в съответствие с високите изисквания на клиентите, оригинален, модерен дизайн на рекламните ни материали. Предпечатната подготовка при нас извършва прецизно, като осигуряваме един екземпляр от поръчката за одобрение от клиента преди печат.

Изработваме рекламни материали с високо качество на офсетов печат, защото машините ни са последно поколение. Получаваме поръчки за най-масовите рекламни материали – флаери, листовки, брошури. Отпечатваме много рекламни материали за административната дейност – визитки, бланки, блокноти, бележници. Особено ефективни за рекламата на разнообразните стоки или услуги, които предлагат нашите клиенти на пазара, са каталозите, в които може да се изложи много подробна информация за продуктите или дейността на дадена фирма. За новогодишните празници организираме кампания за изработване на рекламни материали, като – тефтери, календари, пирамидки, настолни календари, сувенири, химикалки, работни календари, календари по индивидуален дизайн и т.н. Тези рекламни материали са с лого на фирмата и текстове предложени от клиента. Изработваме, по поръчка на клиенти, и рекламни материали като постери, пирамидки за маса, менюта, етикети и др.

Изработваме рекламни материали и чрез дигитален печат, те могат да бъдат с малък тираж и тогава цената е по-ниска отколкото при офсетовия, но при голям тираж цената на дигиталния печат е по-висока от тази на офсетовия. Рекламните материали с дигитален печат могат да бъдат до 100-200 броя. Удобно е и това, че при дигиталния печат сроковете за отпечатване на рекламните материали са много кратки. Освен това всеки лист от рекламните материали на дигитален печат, може да има различен текст, различен номер и т.н.

При изготвяне на рекламните материали помагаме на нашите клиенти със съвети за определяне на вида им, за съдържанието им, за достигане на модерна визия. Рекламните материали, които отпечатваме за нашите клиенти им помагат да се утвърждават на пазара. С рекламните материали, които изработваме, нашите клиенти стават запомнящ се, лесно разпознаваем партньор, все по-търсен за бизнес контакти. Търсят ни много клиенти, защото отпечатваме рекламни материали с високо качество, в кратки срокове и на изгодни цени.

Желаете да Ви изработим рекламни материали?

Изпратете запитване от тук