Реклмани каленари и сувенири 2014 година – Печатница Булгарресурс

Представяме Ви нашата оферта за календари и сувенири 2014 година. В печатница Булгарресурс повече от 20 години изработваме рекламни календари и сувенири за нашите клиенти.

През годините натрупахме опит и полезни практики в изработката и печата на рекламни материали, чрез които всеки сезон изпълняваме поръчките на верните ни клиенти. Разбира се винаги се радваме и сме готови да изпълним поръчките и на новите фирми, които са решили да ни доверят изработката на техните рекламни календари.

Тази година сме се постарали да направим най-изгодния ценови подбор за Вас и смятаме, че качеството което можем да предложим за изработка на рекламни календари и сувенири е на много високо ниво. От нас може да очаквате коректност, отговорност и спазване на сроковете при печата на вашите календари.

Ето и актуалните цени за печат на календари и сувенири за 2014 година:

1. Календар-бележници

Цените са без ДДС и включват ситопечат по заявка на клиента. Поръчките за отделните артикули са най-малко 100 на брой.

Това е само малка част от представянето на нашата ценова оферта за календари 2014 година. Ако искате да разгледате цялата ценова оферта – моля кликнете на линка по долу и изтеглете в .pdf формат.

Вижте цялата оферта за изработка и печат на календари и сувенири в .pdf формат

Екипът на печатница Булгарресурс Ви пожелава успешна година и много реализирани рекламни кампании с добре изработени рекламни материали, за да знаят клиентите за Вас и вашият бизнес.