Традиция в изработката на предизборни плакати и материали

Издателство-печатница “Булгарресурс” работи усилено в тези предизборни дни за клиенти, които поръчват предизборни материали – листовки, флаери, плакати. Имаме клиенти от водещи партии в София, от предизборни щабове на кандидат-кметове от областни и общински центрове.

Разполагаме с художници, които предлагат интересни, силно въздействащи проекти. Оригиналните решения и високото качество гарантират запомняща се визия на плакатите и всички предизборни материали.

печатница бугларресурс предизборни материали флаери и плакати

Често изключително кратките срокове, в които изпълняваме поръчките, са решаващия показател, заради който клиентите ни предпочитат. Печатаме плакати в малки и много големи тиражи. Цените ни са изгодни за клиентите, затова участваме активно в поредната изборна кампания.

Избори 2011-та година e поредното предизвикателство пред печатницата, с което ще се покаже преимуществата на 20 годишния опит в отпечатване на предизборни агитационни, пропагандни материали, флаери, дипляни, листовки, малки афиши, големи размери плакати, транспаранти от винил, рекламни сувенири с логото на съответната партия, или кандидат за съветник или кмет; рекламни календари на партии и кандидат кметове, започващи от 01.10.2011г. до 31.12.2012г.