Печатница Българресурс предлага печат и изработка на предизборни рекламни материали за предстоящите предсрочни избори за 2023 година. Можем да изработим за Вас: дипляни, флаери, плакати и всичко необходимо за една професионална и успешна предизборна кампания.

Рекламна агенция „БУЛГАРРЕСУРС“ има дългогодишен опит и традиции в създаването на рекламни материали за предизборни кампании, както и технологични възможности за задоволяване на завишените изисквания на клиенти от цялата страна по време на предизборна кампания.

31 годишния ни опит в отпечатване на предизборни флаери и предизборни плакати, новите ни машини, добре обученият персонал, гарантират високо качество на отпечатваните предизборни флаери, предизборните листовки, предизборните брошури и предизборните плакати.

Приемаме поръчки от основни партии и по-малки политически формации за предизборни агитационни и пропагандни материали – флаери, предизборни дипляни, листовки.

Малките афиши печатаме на дигиталните ни машини, големите тиражи и размери плакати печатаме на конвенционалните ни, офсетови машини. На широкоформатния ни печат изработваме транспаранти от винил.

За предизборната кампания печатаме и на рекламни сувенири с послание и лого на съответната партия.

Нашите художници и дизайнери, с които разполагаме предлагат запомняща се и силно въздействаща визия на предизборните флаери, предизборните листовки, предизборните брошури, предизборните дипляни и предизборните плакати . Високото качество при отпечатването на предизборните рекламни материали, също гарантира силно въздействие на изработваните от нас разнообразни материали за предизборната кампания. Можем да предложим подходящи послания и символи, подходящи цветове и шрифтове за привличане на избирателите.

Висококвалифицираните служители в Печатница-издателство „БУЛГАРРЕСУРС“ ще Ви помогнат да стигнете до най-широк кръг избиратели, чрез добро съчетаване на визия и текст. Ще Ви съдействаме да изберете подходящи символи и послания, шрифт, цветово разнообразие за привличане вниманието и на колебаещите се избиратели. В съответствие с искания от Вас тираж, ще Ви предложим най-изгодния за Вас вид отпечатване – с офсетов или дигитален печат, а така също разнообразни хартии и различни формати. Добър ефект имат допълнителното лакиране и други довършителни печатни услуги, които извършваме на предизборните листовки, предизборните флаери и предизборните брошури, и предизборните плакати.

Добрата организация на работа при трисменен режим, ни позволява да поддържаме много добро качество, ниски цени и да изпълняваме поръчките в съкратени срокове.