Печатница-издателство, рекламна агенция „БУЛГАРРЕСУРС“ има опита от създадена дългогодишна традиция и технологични възможности за задоволяване на завишените изисквания на клиенти от цялата страна по време на предизборни кампании.

Парламентарните избори през 2021 г. са поредното предизвикателство пред нас, което е хубав повод, за пореден път да покажем, че неслучайно имаме 30 годишен опит в отпечатване на предизборни материали. Приемаме поръчки от основни партии и по-малки политически формации за предизборни агитационни и пропагандни материали – флаери, дипляни, листовки, малки афиши, големи размери плакати, транспаранти от винил, рекламни сувенири с послание и лого на съответната партия.

Оригинални решения за запомняща се визия на предизборните материали, предлагат художниците и дизайнерите, с които разполагаме. Високото качество при отпечатването, също гарантира силно въздействие на изработваните от нас разнообразни материали за предизборната кампания. Висококвалифицираните служители в Печатница-издателство, рекламна агенция „БУЛГАРРЕСУРС“ ще Ви помогнат да стигнете до най-широк кръг избиратели, чрез добро съчетаване на визия и текст. Ще Ви съдействаме да изберете подходящи символи и послания, шрифт, цветово разнообразие за привличане вниманието и на колебаещите се избиратели. В съответствие с искания от Вас тираж, ще Ви предложим най-изгодния за Вас вид отпечатване – с офсетов или дигитален печат, а така също разнообразни хартии и различни формати. Добър ефект имат допълнителното лакиране и други довършителни печатни услуги, които извършваме.

Благодарение на новите машини и технологии с които разполагаме при печата, а така също и големите количества и разнообразие от хартии, които ползваме, запазваме вече повече от 19 години същите цени за предизборните материали.

Добрата организация на работа при трисменен режим, ни позволява да успяваме, с много добро качество, да изпълняваме поръчките в съкратени срокове.
В съответствие с условията на епидемия от Ковид 19 сме подготвили според нас политически силно въздействащ, но и полезен, предизборен артикул. Това е шишенце с дезинфектант, гел с автоматично изпомпване на капки течност за дезинфекциране на ръцете. Дезинфектантът е произведен от лицензирана фирма за такова производство, като този продукт е най широко ползвания в момента на пазара дезинфектант. Съдържа 74 % етанол и особено полезното за дезинфектиране колоидно сребро. На шишенцето поставяме цветен етикет, освен с информация за съдържанието, но и по желание на клиента с лого и предизборно послание за предизборната кампания на съответната политическа формация.

Пожелаваме ви успех в предизборната кампания !

Управители: С. Николов и Г. Георгиев – Печатница Булгарресурс