Изработка на рекламни опаковки изгодни цени София

В разнообразието от различни продукти и стоки на пазара, рекламните опаковки са от особено значение за продажбите и разпознаваемостта на продуктите Ви. Те правят всеки артикул атрактивен и интересен, привлича клиента и отдавна вече е доказала важността си при продажбите.

Изработката на рекламни опаковки с различна форма, спецификата на затваряне, оригиналността на визията и посланието, което изпраща към клиента, ще Ви даде предимството да бъдете конкурентни на останалите продукти в бранша. В печатница с рекламна агенция Булгарресурс имаме опит в изработване на различни рекламни опаковки, като печат /офсетов и дигитален/ и пълна гама от довършителни процеси като рязане, щанцване, сгъване, UV лакиране, ламиниране, частичен лак, добавяне на релеф чрез сухо преге, топъл печат, така и като разработване на графична визия и използване на разнообразие от материали.

Булгарресурс изработва разнообразни по тематика рекламни опаковки на изгодни цени – за празници изработваме тематични рекламни опаковки за подаръци за Коледа и Нова година. Рекламни агенции и фирми ни поръчват рекламни опаковки за отбелязване на религиозни и национални празници, изработваме и различни опаковки за стоки от бита. Едни от най-търсените рекламни опаковки са тези за хранителните стоки – високото качество е това което кара клиентите да избират Булгарресурс в тези случай.

Изработваме и отпечатваме рекламни опаковки за фирми от град София и всички области от страната. Художниците, които ползваме предлагат оригинален и креативен дизайн за печата на опаковки. Изработваните от нас Рекламни опаковки имат модерна визия и запомнящи се рекламни послания. Използваме качествени картони и други подходящи материали при печат на опаковки. Печатница Булгарресурс разполага с машини за щанцоване, с които изработваме различни и интересни по вид рекламни опаковки. Предлагаме пълен цикъл за изработка на рекламни опаковки, с което задоволяваме и най-претенциозните изисквания на нашите клиенти. Високото качество при изработка на рекламни опаковки се дължи и на съвременните машини и добрата професионална подготовка на работниците, което пък води до изгодни цени на рекламните опаковки.

Печата на рекламни опаковки е в постоянна зависимост от технологичните промени. Свидетелство за производителността и качеството на печата на рекламни опаковки е придобитият сертификат за качество ISO 9001:2015. Изгодните цени за печат на рекламни опаковки, които предлагаме се основават на големия обем работа, която извършваме и добрите цени на хартията с която работим, както и други консумативи на добри доставни цени поради дългосрочната работа с партньорски фирми.

Имаме клиенти от 25 години, на които предлагаме атрактивни цени за печат на рекламни опаковки в зависимост от индивидуалните им нужди и безкомпромисно качество.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук