Изработка на рекламни папки изгодни цени София

Рекламните папките са неизменна част от фирмената идентичност и визия. Те са луксозната опаковка на Вашето фирмено представяне, оферта или промоция за клиенти или партньори. Ние от печатница с рекламна агенция Булгарресурс имаме дългогодишен опит в изработката на рекламни папки в разнообразни и интересни видове на изгодни цени.

Можем да Ви предложим както стандартни форми на рекламните папки, които изработени с характерен и оригинален дизайн да придадат завършеност на фирмения Ви стил, така и да изработим специална форма /щанца/ за сгъване на Вашите папки. За добавяне на доза лукс към Вашата папка можем да Ви предложим и релеф на лого или други надписи, сух /преге/ печат или метализиран слой фолио.

Наши художници подготвят варианти с интересна, оригинална визия за рекламни папки. За да бъде печата и изработката на рекламни папки по-луксозен и със стил предлагаме специални услуги като-различни форми и формати, на рекламни папки, биговане (сгъване), частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух (преге) печат или топъл печат на рекламни папки, ламиниране, щанцване, изрязване по определен начин., което прави рекламните папки интересни и многообразни.

Ние в печатница Булгарресурс ще Ви помогнем да се направи печат и щанцване на рекламни папки с най-високо качество и дизайн. Можете да се възползвате от разнообразие от материали и възможности за печат и оформление на рекламни папки в комбинация с коректност и изгодни цени, за разнообразните рекламни папки които изработваме.

Имаме клиенти от 25 години, на които предлагаме атрактивни цени за печат на рекламни папки и безкомпромисно качество.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук