Изработка на уеб сайтове на изгодни цени

Изработка на уеб сайтове на изгодни цени

Изработката на сайтове е дейност на фирмата, която е съобразена с най-новите и модерни и съвременни тенденции. Изработваме сайтове, които са съобразени с конкретните изисквания на всеки клиент.

Цените ни за изработка на сайт са ниски и под пазарните, защото тази дейност не ни е единствена и не разчитаме само на нея за издръжка на фирмата.
Може да изработим сайт и за най-малката и непретенциозна фирма, за някой на патентен режим: търговец, занаятчия, такси, фризьор, адвокат и др.

А може да изработим и корпоративен сайт, с възможност да се правят онлайн калкулации за всякакви изделия и услуги, или сайт за онлайн търговия.
Направата на интересен дизайн на сайт ще ви доведе нови и по-големи клиенти. Например от нашата практика, може да уточним, че при обратната връзка с клиентите, която водим, много често нашите партньори посочват, че са ни поръчали печатни материали, защото им е харесал сайта, който гледате в момента. Дизайните, които правим са индивидуални за всеки клиент, като има възможност, текста да е и на различни езици, което ще доведе и до клиенти от други страни.

Благодарение на опита, който имаме предлаганите от нас сайтове са с опростено ползване и видимост на всички функции и бутони за препратки.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук