Печат и изработка на рекламни Календари изгодни цени София

оферта за новогодишни рекламни материали 2022

Ние от печатница с рекламна агенция Булгарресурс имаме над 25 годишен опит в изработката и отпечатването на рекламни календари за нашите клиенти. Изготването на рекламни календари с високо качество на изгодни цени е запазената марка на нашата фирма. Добрата комбинация от полезен сувенир и същевременно добра реклама правят фирмените рекламни календари чудесно решение за подарък между партньори в бизнеса или други организации.

Печата и изработката на календари е в постоянна зависимост от технологичните промени свидетелство за производителността и качеството на печата на календари в печатница Булгарресурс е придобитият сертификат ISO 9001:2015. Ниските цени за печат на календари, които предлагаме се основават на големия обем работа, която извършваме и добрите цени на хартия и други суровини за печат които използваме.

Обръщаме внимание на всеки детайл от производствения процес, от проекта до пакетирането и последваща обратна връзка с клиента, с цел многократно изпълнение на поръчки, за печат на календари. Имаме клиенти от 25 години, на които предлагаме изгодни цени за печат на календари и безкомпромисно качество. Ниските цени, които предлагаме за изработка на календари се обосновават и на човешкия фактор – при нас работят добри професионалисти и се спазват всички нормативни документи, спазват се всички правила и изисквания на социалното и трудово право / дори и над установените норми в ЕС / за нормиране и заплащане на положения труд, ергономичност на работното място, постоянно надграждане на притежаваните умения и знания.

В нашата област технологиите се развиват не с години, а с месеци. Разполагаме с нови, нискоенергоемки, бързи и евтини машини, което спомага за ниски цени за печат и изработка на календари. Избираме технически решения, базирани на дългогодишния ни опит и в унисон с последните технологични новости, като това позволява намаляване на цената на печат на календари. За предпечатната подготовка на календари, разполагаме с дизайнери, с иновативни решения, артистично виждане, при проектирането на календари, съобразено с изискванията на полиграфията. Първоначално уточняваме с клиента идейното задание за проектирането на календари, правим го и му пращаме, след което клиента дава насоки, които отбелязваме на проекта. Пращаме в електронен вид календари, клиентът уточнява, ако има пропуски, коригират се и най-важното в нашата работа, е че пускаме една пробна разпечатка след направата на всички корекции и преди печат.

С цел намаляване на себестойността на печата на календари се прецизират стриктно всички разходи, което води до ниски цени на печата на календари например получаваме гориво за колите ни, безплатно от фирма, на която печатаме безплатно рекламни материали. Рекламираме се безплатно в национална телевизия, също срещу рекламни печатни материали и т.н. При нас най-важно е симбиозата между полиграфия и икономически закони, благодарение на което предлагаме ниски цени на отпечатваните календари, качество и разумни срокове за изработка на календари.

При изработването на рекламни календари в София използваме репродукции на картини на известни художници. Често ни се поръчва да изработваме рекламни календари със снимки на панорами от Българската природа. Отпечатваме рекламни календари със стари Български къщи. Голям рекламен успех имат рекламни календари показващи Българските традиции. Отпечатваме рекламните календари на качествена хартия, като ползваме сух (преге) печат, или топъл печат. По желание на клиентите изработваме рекламни календари с частично, или цялостно лакиране. Основният рекламен продукт в рекламните Коледни с Новогодишни рекламни кампании на нашити клиенти са рекламните календари.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук