Печат и изработка на Дипляни изгодни цени София

Избрали сте за представяне на Вашата компания по интересен начин с разчупена визия и стил чрез дипляни, ние в печатница Булгарресурс ще Ви предложим различни по формат и сгъване оригинални решения, които по най-добрия начин да Ви представят на вниманието на бъдещите Ви и настоящи клиенти. За изработката на вашите дипляни можете да се възползвате от нашия офсетов или дигитален печат в съчетание с различни хартии и картони. Можем да Ви предложим специални услуги като – разнообразни варианти на биговане /сгъване/, частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат с метализиран слой фолио и други.

Отпечатването на дипляни от рекламна агенция с печатница Булгарресурс е една от основните ни дейности. Печатането на дипляни отговаря на високите изисквания на клиентите и намира приложение във всички области на икономиката на страната. Печатат се дипляни за много търговски фирми – отпечатването на дипляни подпомага рекламата на не малко фирми, които работят в сферата на културата. Печатат се дипляни в големи количества по време на избори за партии от целия спектър на политическия живот.

Печата на дипляни е в постоянна зависимост от технологичните промени, свидетелство за производителността и качеството на печата на дипляни е придобитият сертификат ISO 9001:2015. Изгодните цени за печат на дипляни, които предлагаме се основават на големия обем работа , която извършваме и цената на хартията – поради голямото количество, което ползваме  е с много ниска стойност, което прави и самия печат и изработка на дипляни произвеждани от нас с ниска цена.

Основно изискване към нашата дейност е опазване на околната среда като за това сме придобили сертификат по ISO 14 001:2015, като това допринася много от фирмите именно затова да ни се доверяват, да правят печат на дипляни при нас. Обръщаме внимание на всеки – и най-малък детайл от производствения процес, от проекта до пакетирането и последваща обратна връзка с клиента, с цел многократно изпълнение на поръчки, за печат на рекламни дипляни.

Имаме клиенти от 25 години, на които предлагаме атрактивни цени за печат на дипляни и безкомпромисно качество. Ниските цени, които даваме за печат на дипляни се обосновават и на човешкия фактор.  При нас работят добри професионалисти и се спазват всички нормативни документи, спазват се всички правила и изисквания на социалното и трудово право / дори и над установените норми в ЕС / за нормиране и заплащане на положения труд, ергономичност на работното място, постоянно надграждане на притежаваните умения и знания.

В нашата област технологиите се развиват не с години, а с месеци. Разполагаме с нови, нискоенергоемки, бързи и евтини машини, което спомага за изгодните цени за печат и изработка на дипляни.  Избираме технически решения, базирани на дългогодишния ни опит и в унисон с последните технологични новости, като това позволява намаляване на цената на печат на дипляни. За предпечатната подготовка на дипляни, разполагаме с дизайнери, с иновативни решения, артистично виждане, при проектирането на дипляни, съобразено с изискванията на полиграфията. Първоначално уточняваме с клиента идейното задание за проектирането на дипляни, правим го и му  пращаме, след което клиента дава насоки, които отбелязваме на проекта.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук