Печат и изработка на етикети и стикери изгодни цени София

Печатница с рекламна агенция Булгарресурс предлага печат и изработка на етикети и стикери на изгодни цени с широко разнообразие на концепциите и идеите за продукта. Нашите етикети и стикери са висококачествени и с добър дизайн които предава Вашата фирмена идентичност върху продукта Ви.

Можем да Ви предложим различни материали за Вашите етикети и стикери, както и възможности за ефектна визия и форма – можем да предложим за Вашите етикети UV лакиране /мат или гланц/, частичен лак, добавяне на релеф чрез сухо преге или поставяне на холограмен знак чрез топъл печат. Имаме възможност за малки или големи тиражи на етикети според необходимостта на бизнеса Ви.

ЦЕНИ на стикери – етикети, на самозалепваща се хартия с рязан гръб с размер: 4/5 см
Печат с черен цвят: 200 броя = 25лв.; 400 броя = 30 лв.; 1 000 броя = 37 лв; 2 000 броя = 48 лв.
Цветен печат: 200 броя = 32лв.; 400 броя = 35 лв.; 1 000 бр = 41 лв; 2 000 броя = 50 лв.

Без ДДС и от готов файл,

Печатница с рекламна агенция Булгарресурс отпечатва много и разнообразни етикети и стикери – някои от нашите клиенти са винопроизводители, фирми в областта на консервната промишленост, хранително-вкусовата промишленост, разнообразни дрехи, мебелно обзавеждане и други.

За модерния печат на етикети и стикери, допринасят нашите опитни дизайнери, качествената изработка на етикетите и стикерите се дължи на професионалните печатарски машини и качествените материали които използваме в работата си.

Рекламните Ви етикети и стикери ще се запомнят от клиентите Ви, ако имат различна форма и формат, ако са с частично или цялостно лакиране или други нестандартни оформления и визии. Потребителите ще посрещнат с интерес етикети и стикери с рекламни надписи реализирани чрез сух (преге) печат. Ламинирането, щанцоването и изразяването по определен начин ще направи интересни и многообразни Вашите етикети и стикери.

За изработка и печат на етикети и стикери избираме технически решения, базирани на дългогодишния ни опит и в унисон с последните технологични новости, като това позволява намаляване на цената за изработка на продуктите. За предпечатната подготовка на етикети и стикери, разполагаме с дизайнери, с иновативни решения, артистично виждане, при проектирането съобразено с изискванията на полиграфията и спецификите на конркетния продукт и бизнес.

Имаме клиенти от 26 години, на които предлагаме изгодни цени за печат на етикети и стикери и безкомпромисно качество. Изработваме етикети и стикери на изгодни цени в град София и в цялата страна.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук