Печат и изработка на книги и учебници изгодни цени София

Булгарресурс има дългогодишен опит в печат и изработка на книги и учебници. Ние предлагаме възможности за малки и големи тиражи, както и за меки и твърди корици на отпечатаните книги или учебници. За пълно завършване на изработването ние предлагаме широка гама от довършителни книговезки процеси като: щанцване, машинно и ръчно сгъване, концево и телово шиене, термолепене, ламиниране, изработване на блокове и кочани формуляри, мека и твърда подвързия и други. Ако имате нужда от луксозни издания, можем да Ви предложим допълнителни услуги като частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат с метализиран слой фолио, както и други допълнителни услуги за изработката и печат на изгодни и качествени книги и учебници.

Издателство-печатница Булгарресурс отпечатва книги и учебници от повече от 25 години. При нас печат на книги и учебници поръчват изявени автори, политически дейци, видни икономисти, историци, учени от различни области на науката. Отпечатвали сме учебници и учебни помагала в помощ изучаването за различни учебни дисциплини.

Печата на книги и учебници е в постоянна зависимост от технологичните промени. Свидетелство за производителността и качеството на печата на книги и учебници е придобитият от Булгарресурс сертификат за качество ISO 9001:2015. Изгодните цени за печат на книги и учебници, които предлагаме се основават на големия обем работа, която извършваме и изгодните цени на консумативи за печатницата които сме договорили през годините с нашите партньори.

Основно изискване към нашата дейност е опазване на околната среда като за това сме придобили сертификат по ISO 14 001:2015, като това допринася много от клиентите ни именно затова да ни се доверяват, да поръчват печат на книги и учебници в издателство с печатница Булгарресурс.

В Булгарресурс обръщаме внимание на всеки детайл от печата и изработката на книгите и учебниците – внимателно изпипваме всички процеси от проекта до пакетирането и последваща обратна връзка с клиента, с цел дългосрочно сътрудничество за печат на книги и учебници. Имаме клиенти от над 25 години, на които предлагаме изгодни цени за печат на книги и учебници и държим на безкомпромистно качество.

В нашата област технологиите се развиват не с години, а с месеци. Разполагаме с нови, нискоенергоемки, бързи машини, което спомага за ниски цени за печат и изработка на книги и учебници. Избираме технически решения, базирани на дългогодишния ни опит и в унисон с последните технологични новости, като това позволява намаляване на цената на услугите без компромис в качеството.

За предпечатната подготовка на книги и учебници, разполагаме с дизайнери с иновативни решения, артистично виждане, при проектирането на книги и учебници, съобразено с изискванията на полиграфията. Първоначално уточняваме с клиента идейното задание за проектирането на книги и учебници, правим го и му го пращаме, след което клиента дава насоки, които нанасяме като корекции на проекта и изпращаме относо в електронен вид книгата или учебника, за да бъде финално уточнено от клиента. След като е на лице одобрен проект задължително пускаме пробна бройка на която се оглеждат всички детайли и се вижда добре как ще изглежда краиният резултат.

За изработване на книги и учебници използваме хубава хартия и качествени материали за кориците. Някои клиенти поръчват за кориците на книги и учебници частично или цялостно лакиране. За учебниците и книгите ползваме художници, които изработват интересни идеи за оформяне. В учебниците в съответствие с поръчките на авторите, отпечатваме страници с цветен печат, с които се илюстрира учебния материал, а при изготвяне на книгите и учебниците използваме широка гама от довършителни книговезки процеси. При изработването на книги и учебници се прилага машинно и ръчно сгъване, в книгите и учебниците използваме концево шиене за твърда подвързия. В някои учебници и книги се използва термолепене, когато учебниците или книгите са с вид на брошури с по-малко страници, прилагаме и телово шиене. Цените за отпечатването на книги и учебници са съобразени с цените на пазара и с индивидуалните възможностите на клиентите ни.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук