Печат и изработка на Плакати изгодни цени София

Вашето мероприятие, изложба, конференция или друго събитие има нужда от атрактивно представяне на широка публика чрез рекламни плакати. Ние в печатница с рекламна агенция Булгарресурс ще Ви помогнем да съчетаете по най-добрия начин визията и текста, за да стигне до най-голяма аудитория, ще Ви съдействаме да изберете най-подходящите шрифт, цвят и символи за привличане на вниманието. Според необходимия тираж, можем да Ви предложим офсетов или дигитален печат за изработката на плакатите Ви, а също така и различни формати и разнообразие от хартии. Можете да се възползвате и от допълнително лакиране и други довършителни печатни услуги.

Печатница с рекламна агенция Булгарресурс участва активно в предизборните кампании на основните партии, като отпечатва за тях рекламни плакати и други рекламни материали. В предизборните кампании партиите поставят акцент върху широкото разпространение на рекламни плакати. Имаме поръчки за тях както от партийни централи, така и от областни и общински центрове. Рекламни плакати поръчват и много кандидати за депутати или общински съветници.

Ползваме утвърдени художници-плакатисти, които изработват силно въздействащи проекти за рекламните ни плакати. Оригиналните решения и запомнящата се визия осигуряват висока ефективност на рекламните плакати, които изработваме. Печатаме рекламни плакати за промоции на продукти, за рекламата на стоки. Рекламни плакати в София, изработваме за концерти, за тържества, за разнообразни прояви. Наши клиенти ни поръчват рекламни плакати за отбелязване на бележити дати.

Изгодните цени на рекламните плакати, се дължат на добрата организация, която създаваме при тяхното отпечатване. Печат и изработка на рекламни плакати в печатница Булгарресурс е една от основните дейности на фирмата, което се дължи на най-изгодни цени в София, на бърз срок на печата на плакати. За качествена изработка на рекламни плакати, допринасят новите офсетови и дигитални машини от последно поколение, квалифицирания персонал и качествените материали, които ползваме.

Целогодишният печат на плакати, позволява да имаме големи тиражи, което води до трисменен режим на работа, което позволява поддържането на ниски цени на печат на плакати в София. Отпечатването на  рекламни плакати на изгодни цени, в малки и средни тиражи в град София е възможно благодарение на това, че дигиталните ни машини работят с нормални хартии, които не са скъпи като тези за дигитален печат. На експресната изработка на плакати в София, са се доверили фирми от всички отрасли на производството и търговията, от всички парламентарно представени политически партии. Бързия срок за печат на рекламни плакати е 24 часа, като това не оскъпява изработката на плакати.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук