Печат и изработка на рекламни каталози изгодни цени София

Ние в печатница с рекламна агенция „Булгарресурс“ предлагаме разнообразни варианти за изработка и печат на Вашите рекламни каталози на изгодни цени. За да представите най-атрактивно и в най-добра визия Вашите продукти, можете да се доверите на нашите опитни специалисти по полиграфия и дизайн.

Добрата комбинация от печат, допълнително оформление и стил на един каталог, а не на последно място и оптимизирането на цената му, ще го направи максимално достъпен инструмент за спечелването на клиенти и ще даде тежест и стил на фирмената Ви визия.

За печата на Вашите рекламни каталози можете да се възползвате от нашия офсетов или дигитален печат в съчетание с различни хартии и картони. За да бъдат те по-луксозни и със стил можем да Ви предложим специални подвързии, частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат с метализиран слой фолио.

Каталозите все повече се утвърждават като основен акцент във всяка рекламна кампания. Рекламните каталози са важно условие за осигуряване на редовни продажби в големи количества.

Печатница с рекламна агенция „Булгарресурс“ – София изработва каталози за големи и утвърдени фирми във всички области на администрацията, икономиката, услугите и т.н. Каталозите са често поръчвани от нашите клиенти рекламни продукти, защото в рекламния каталог се дава подробна информация за отделните стоки или услуги.

Рекламните каталози, отпечатвани от нас, са на разумни цени. Това се постига като намаляваме себестойността на печата, чрез стриктно прецизиране на всички разходи. Изработваме рекламни каталози за фирми, които продават стоки за бита, за хотелско и ресторантско оборудване. Печатаме каталози за фирми от сферата на услугите – туристически агенции, спа услуги, фирми осигуряващи сигурност и безопасност.

Изработвани от нас каталози на изгодни цени предлагат на своите клиенти фирми от хранително-вкусовата, дървообработващата и мебелна промишленост. Не малко фирми от строителството, от хуманната и дентална медицина, от игралната и развлекателна индустрия, продаващи ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности чрез каталозите, които отпечатахме за тях, увеличиха броя на своите постоянни клиенти.

Модерният вид на изработваните от нас рекламни каталози в София помага на фирмите, които ги поръчват да се откроят сред другите конкурентни фирми. Богатата информация в рекламните каталози за номенклатурата на стоките и услугите, които се предлагат, и най-важното, за тяхното високо качество и ниски цени, са гаранция за привличане на много купувачи.

Добрата комбинация от качествен печат, модерно оформление и ниска цена на рекламните каталози, които изработваме, ги правят един от най-често поръчваните и ефективни рекламни продукти за нашите клиенти.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук