Широкоформатен печат

Широкоформатен печат

Широкоформатния печат е в постоянна зависимост от технологичните промени. Свидетелство за производителността и качеството на широкоформатен печат е придобитият сертификат ISO 9001:2015. Ниските цени за широкоформатен печат, които предлагаме се основават на големия обем работа, която извършваме. Изгодни цени за широкоформатен печат, се дължи на цената на материала – поради голямото количество, което ползваме е с много ниска стойност, което прави и самия широкоформатен печат произвеждан от нас с ниска цена.

Основно изискване към нашата дейност е опазване на околната среда като за това сме придобили сертификат по ISO 14 001:2015, като това допринася много от фирмите именно затова да ни се доверяват и да правят широкоформатен печат при нас. Обръщаме внимание на всеки – и най-малък детайл от производствения процес, от проекта до пакетирането и последваща обратна връзка с клиента, с цел многократно изпълнение на поръчки, за широкоформатен печат. Имаме клиенти от 25 години, на които предлагаме атрактивни цени за широкоформатен печат в София и цялата страна.

В нашата област технологиите се развиват не с години, а с месеци. Разполагаме с нови , нискоенергоемки, бързи и евтини машини, което спомага за ниски цени за широкоформатен печат. Избираме технически решения, базирани на дългогодишния ни опит и в унисон с последните технологични новости, като това позволява намаляване на цената на широкоформатния печат на винили. За предпечатната подготовка на широкоформатен печат, разполагаме с дизайнери, с иновативни решения, артистично виждане при проектирането на винили, съобразено с изискванията на полиграфията. Първоначално уточняваме с клиента идейното задание за проектирането на винили за широкоформатен печат, правим го и му пращаме, след което клиента дава насоки, които отбелязваме на проекта. Пращаме в електронен вид файла за широкоформатен печат, клиентът уточнява, ако има пропуски, коригират се и най-важното в нашата работа, е че пускаме една пробна разпечатка след направата на всички корекции и преди печат, ако са повече бройки, за широкоформатен печат . Ако клиента си види грешки, ние ги отстраняваме и печатаме голямата бройка на винила, за широкоформатен печат, като така процедираме с най-малкия единичен тираж и с най-големия. С цел намаляване на себестойността на широкоформатен печат се прецизират стриктно всички разходи, което води до ниски цени на широкоформатен печат.

При нас най-важно е симбиозата между полиграфия и икономически закони, благодарение, на което предлагаме ниски цени на широкоформатен печат, качество и разумни срокове за изработка на винили с широкоформатен печат. Отпечатваме винили на качествен материал за широкоформатен печат. За дизайн на винили ползваме художници, които изработват интересни идеи за оформяне. При широкоформатен печат използваме широка гама от довършителни книговезки процеси, като подшиване, поставяне на метални капси и други. Цените за широкоформатен печат са съобразени с цените на пазара и с интересите на клиентите. Ниски цени на широкоформатен печат постигаме чрез добра организация на производствения процес. Цялостната ни работа по печата и широкоформатен печат ни прави често търсен партньор от нашите клиенти.

В широкоформатен печат могат да се изтъкват убедително достойнствата на всяка услуга или стока, предлагана от фирмата. За клиентите е особено полезна информацията представена на винили, отпечатани на широкоформатен печат. За клиента, за да закупи даден продукт или услуга е важно да види във винилите, изработени на широкоформатен печат, високото качество на стоката или предлаганата услуга. Потенциалните клиенти стават все по-капризни, те непрекъснато търсят промоции и разпродажби на стоки и услуги. Винилите от широкоформатен печат са идеална форма за представяне на промоционални кампании. Винили могат да се поставят в молове и други големи търговски обекти. Наши рекламни специалисти по желание на клиента, могат да предложат рекламни послания за изделията на широкоформатен печат. Нашите дизайнери ще оформят рекламите на широкоформатен печат, които ще поръчате, в съответствие с последните модерни изисквания към визията на рекламния продукт. Винили се използват и за да се скрият и неизмазани стени и недовършени строителни обекти.

Ние Ви предлагаме възможност за печат на големи по формат рекламни носители, подходящи за външна и вътрешна реклама, напечатани на широкоформатните ни машини. Възползвайки се от нашия широкоформатен печат на изгодни цени, можете да изработите вашите фолиа, винили за билбордове, рекламни табели и друго. Ние предлагаме високоустойчиви на външни условия материали и мастила, които ще гарантират дълъг живот на Вашите външни реклами. Можете да се възползвате от формати до 400 см.

Имате интерес към тази услуга?

Изпратете запитване от тук