Отпечатването на етикети и стикери е една от основните дейности на печатница с рекламна агенция Булгарресурс. Предлагаме ЦЕНИ на често използвани стикери и етикети, като размери, цветност, вид хартия и тиражи, като може и да сметнем всякакви видове етикети.

Стикери-етикети с размер: 3/4 см
Черен печат,
1 000 бр. са 34 лв.
10 000 бр. са 76 лв.

Пълноцветен печат
1 000 бр. са 43 лв.
10 000 бр. са 97 лв.

PVC самозалепващи се етикети на самозалепващо се стикерно фолио, 3/4 см с пълноцветен печат.
1 000 бр. са 66 лв.
2 000 бр. са 82 лв.

Етикет с едностранен, черен печат, 3/4 см на 300 грамов, дебел картон.
1 000 бр са 32 лв
10 000 бр са 74 лв

Етикет с двустранен, пълноцветен печат, 3/4 см, на 300 грамов, дебел картон с дупка.
1 000 бр. са 56 лв.
10 000 бр. са 88 лв.

Без ДДС и от готов файл, който и ние може да направим и дадем точна цена за предпечат, когато кажете какво искате.

При Печата на етикети спазваме Изискванията на Европейския съюз за съдържанието, големината на шрифтове, използването на лога. В етикета трябва да се опише за какво служи изделието, на което е сложен етикета, да се пише начина на употреба, да е описано съдържанието и според изискванията може и да е на латиница; задължително на етикета трябва да пише кой го произвежда и кой го пуска на пазара, като са дадени, адреси, телефони, имейли, сайтове и др.

При печата на етикета трябва да е посочено и количеството в опаковката; Слагаме и Баркод на етикета, който носи информация за страната производител, за отрасъла, за фирмата производител, като номерата се дават от Българска стопанска камара и ние автоматично в издателска програма генерираме баркода от числата, които са дадени; като печатаме етикети отбелязваме, продукта дали е за масова употреба или е строго профилирано неговото използване; На Етикети за хранително вкусовата промишленост, записваме трайност и ако има алергени продукти. В съдържанието, на етикетите слагаме препоръки за безопасност, което е много важно и описваме какво да се прави при проблем, ако стане пожар да е написано с какво трябва да се гаси изделието; ако някои изпие опасното вещество, трябва да пише какво се съдържа и с какво трябва да се реагира като антидот; Ако съдържанието на етикета е за изделие със специален режим на контрол, като взривоопасно, токсично, лесно запалимо и т н , то това трябва да се опише подробно в етикета, с определен минимален шрифт-с цел да може лесно да се чете; Етикети за лекарства, печатаме на специална хартия за упътване, която хартия е висококачествена и много тънка с цел големия текст да се събере и сгъне няколко пъти, за да влезне етикета в кутийката. Изработваме и етикети за бижута, за обеци и колиета, които са на дебел картон, често ламинирани, с частичен, селективен лак и понякога етикетите са щанцвани – изрязани по нестандартна форма. Предлагаме и печат на САМОЗАЛЕПВАЩИ СЕ ЕТИКЕТИ, които може да са на самозалепваща се хартия с рязан гръб, за по-лесно разлепване на етикета от хартията. Печатаме и СТИКЕРИ на PVC самозалепващо се ФОЛИО, като тези PVC стикери, са издръжливи на всякакви атмосферни условия, включително и този печат на фолио позволява дълбоко замразяване. Печата на Етикети с лесно отлепване на етикета от залепената повърхност е високотехнологично производство и много ценно когато етикетите се лепят примерно на всякаква бяла техника. И пак уточняваме, че изработваме Етикети, които се слагат на храни за дълбоко замразяване, с PVC материал и ламинирани, на самозалепващи се елементи.

Печатаме и Етикети за опасни изделия и лесно запалими и взривоопасни. Например една запалка в кола може сериозно да нарани човек, ако е оставена в затворена, силно нагрята от слънцето кола – затова на етикета на запалката, трябва да има знак за лесно запалим продукт; голямо е разнообразието от Етикети, които печатаме за хранително-вкусовата промишленост: за сирена, за всички видове буркани за мед за напитки. Печата на етикети за Безалкохолни, алкохолни – високоалкохолни и ниско алкохолни напитки е голям обем от работата ни, като ползваме, етикетни, гериптови хартии, като печатаме топъл голд печат и сухо преге с клишета. Печатаме и Етикети за текстилната промишленост: за дрехи, обувки, за килими.

Етикетите за военната промишленост, които изработваме са на много езици и на здрав, ламиниран, дебел картон. На етикетите слагаме знак за рециклиране, знак от какъв материал е изработен и знак на коя рециклираща фирма е платено за рециклиране на опаковката след изхвърляне. Проектираме вашите етикети и стикери с интересен дизайн. Отпечатваме ги с високо качество. Чрез печата на модерни, запомнящи се етикети и стикери по-добре ще продавате своите продукти. Ние вече 30 години изпълняваме много и сложни поръчки за печат на етикети и стикери. За отпечатване на етикети и стикери имаме технологичните възможности, чрез съвременни машини и професионализма на работниците, да ви помогнем да постигнете високите цели, които си поставите. Отпечатването на етикети и стикери със сложни в технологично отношение характеристики, е предизвикателство, което приемаме с амбицията да задоволяваме все по-нарастващите изисквания на покупателите, купуващи вашата продукция. Практиката показва, че интересните, разнообразни, с високо качество етикети и стикери, които отпечатваме, спомагат за по-доброто реализиране на стоките, които нашите клиенти предлагат на пазара. Голямо е разнообразието на етикетите и стикерите, които произвеждаме. Ние сме полезни за много производители, които благодарение на ефектния печат на етикети продават по-добре своята продукция. Разнообразни са етикетите и стикерите, които изработваме за хранителни стоки. Нашите етикети се запомнят, поставени върху промишлени изделия. С наши етикети се продават дрехи, изработваме етикети и стикери за стоки от бита. Заради високото качество, и като отпечатване, и като визия, ни поръчват печат на етикети много производители на безалкохолни напитки. Наши етикети и стикери има върху буркани за сладко и мед, етикети произведени от нас ще видите на шишета за сокове, олио, оцет и хранителни добавки. Немалко шишенца за лекарства имат наши етикети и стикери. Търсят ни за отпечатване на етикети, производители на бира и вино.

Фирма Булгарресурс е създадена 1991 г. За това време сме изпълнили хиляди поръчки за проектиране и отпечатване на етикети и стикери. Това ни позволява да познаваме изискванията на клиентите за специфична технология при отпечатване на етикети. Например ние знаем, че при печатане на етикети, хартията трябва да е разположена по определен начин спрямо етикетите – „по водата“, за да може етикирката в поточната линия, на бутилиращата фирма да залепва етикетите без проблеми. Предлагаме разнообразни хартии в зависимост от вида на етикетите и върху какъв материал се залепват. Можем да направим атрактивен етикет за вашия продукт, който ще е важна предпоставка за повишаване на вашите продажби. Етикетите, които ще отпечатаме за вас ще са с неочаквана и ефектна визия, изрязани по нестандартен начин, ламинирани, лакирани с частичен лак или с частичен релефен лак. Проектирания от нас етикет ще се запомня от купувача и при следващи покупки ще търси същото изделие, със същия етикет – Вашия. Печата на етикети при нас ще играе силно въздействаща роля върху вашите клиенти със силно запомнящо се рекламно излъчване. При проектирането на вашите етикети и стикери, ще съчетаем по-най добър начин визията, шрифта и задължителните атрибути, които се съдържат в етикета. При проектирането на етикета ще предложим най-добрия шрифт, с размер и цветове на буквите, съобразен с конкретните изисквания на задължителните атрибути, с цел да се получи ефектен етикет, който да привлича вниманието на вашите клиенти. Проектирането на етикетите се извършва от талантливите ни художници и дизайнери, доказали се в годините, като същевременно предлагат и съвременни и модерни решения, на базата на новите технологии.

За отпечатване на етикети с много добро качество и в малки тиражи, ползваме машините ни за дигитален печат. За дигиталния печат използваме висококачествени хартии. При дигиталния печат на етикети машината слага след отпечатването един финишен слой лак, благодарение на което етикетите могат да се UV лакират, ламинират, режат или щанцват веднага, без да се губи време за съхнене. Цените на печата на етикетите в малък, бутиков тираж, на дигиталните машини са по-изгодни от стандартния конвеционален печат. Цените, които предлагаме за изработване на етикети са ниски, защото имаме голям обем от работа, свързана с печата на етикети. Закупуваме по-големи количества хартия и материали, което позволява тези ниски цени за производството на етикети. По-ниски цени за печат на етикети постигаме и с по-добра организация на работа, като например смяната на работното място, като един служител половин ден може да прави коректура, а другата половина, например на щанцата да изрязва етикети, което е мотивация за качествен печат на етикети.